VISITES

contadores web
relojes web gratis

Seguidors

Cerca de contingut del bloc

Popular Posts

Amb la tecnologia de Blogger.
dilluns, 23 de maig del 2022

 


Kristin Hannah nascuda el 1960 a Califòrnia del sud, es va graduar en dret a la Universitat de Washington i va ser advocada a Seatle fins el 1991, any en què va decidir dedicar-se plenament a l’escriptura. Té editades 22 novel·les.

El rossinyol és la història de dues germanes a la França ocupada per l’exèrcit nazi, es converteix en una apassionada lloança a la valentia i la resistència de les dones franceses durant la Segona Guerra Mundial. Una història d’amor i lluita per la llibertat.

França, 1939. En el tranquil poble de Carriveau, Vianne Mauriac  es despedeix del seu home, Antoine, que  marxa al front. Quan els nazis envaeixen França i un capità alemany requisa la casa de Vianne. Ella i la seva filla han de conviure amb l’enemic o arriscar-se a perdre-ho tot. Sense menjar ni diners ni esperança, Vianne es veu obligada a prendre decisions cada vegada més difícils per sobreviure.  

Mentre mils de parisencs s’escapen de la ciutat davant la imminent arribada dels alemanys, la jove i rebel germana de Vianne, Isabelle, es troba amb Gaëtan, un partisà. Isabelle s’hi enamora completament, però, després de sentir-se traïda i amb el capità alemany a casa seva decideix unir-se a la Resistència. Isabelle arriscarà la seva vida moltes vegades per salvar la dels altres.

Una narració captivadora sobre els estralls de la guerra que ens enfronta al passat recent d’un continent forjat amb sang i llàgrimes i que ens mostra una cara de la Història sovint menystinguda: la guerra viscuda per les dones.


Novel·les de l’autora traduïdes al català:


El rossinyol

Tornaràs a Alaska

 
















0 comentaris: