VISITES

contadores web
relojes web gratis

Seguidors

Cerca de contingut del bloc

Popular Posts

Amb la tecnologia de Blogger.
dimecres, 22 de gener del 2014
Ahir alguns integrants i simpatitzants del Club de Lectura vam anar al cinema a veure la pel·lícula LA LADRONA DE LIBROS. Us la recomanem efusivament.

Està basada en la novel·la del mateix nom de l`autor austríac Markus Zusak. El nostre Club havia llegit el llibre i ens va agradar molt, tant per la seva temàtica com per la qualitat literària. 

A la pel·lícula l`ambientació, la interpretació de tots els actors, sobretot el de la nena protagonista i l`adaptació de l`obra són excel·lents. No només es tracta del fons històric (l`època del règim nazi i final de la 2ª Guerra Mundial), sinó dels sentiments: l`amor entre pares i fills, l`amistat infantil, la por al cru règim nazi, la pèrdua d`éssers estimats.

Els llibres són integrants principals de l`obra: llibres cremats i llibres que amb les seves paraules fan que la protagonista entengui el món que l`envolta i l’ajudin a comunicar-se amb els altres.

La mort és el fil conductor: mort de soldats i de civils, mort provocada per un règim (el nazisme) que va eliminar i exterminar a tot ésser humà que no combregava amb els seus ideals. 

0 comentaris: