VISITES

contadores web
relojes web gratis

Seguidors

Cerca de contingut del bloc

Popular Posts

Blog Archive

Amb la tecnologia de Blogger.
dijous, 7 de maig del 2020

Teníem programada la tertúlia del Club de lectura per comentar el llibre ADEU SUAU d’Isabel-Clara Simó però va arribar el coronavirus i ens vam haver de confinar a casa, sense possibilitat de trobant-se.
Imitant altres clubs de lectura vam acordar fer-ho de forma virtual, no és el mateix però hem pogut parlar del llibre, veure’ns les cares i enviant-se molts somriures. 
No vam poder ser-hi tots, però aquí deixo una mostra del nostre grup.



.

Vam acordar que per la propera tertúlia cadascú comentaria un llibre llegit últimament o que li hagi marcat per alguna raó, de tal manera que ens induís a llegir-lo.

Fora de la tertúlia s'ha comentat la possibilitat de llegir algun llibre amb E-biblio que seria per d'aquí dos mesos si la situació s'allargués.

Lectors i lectores de Santa Oliva i de tot Catalunya; la COVID-19 no ens aturarà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si, com més confinats més temps per llegir!!!

Unknown ha dit...

La tertúlia sobre la novel·la Adéu-suau d'Isabel Clara Simó ens va aportar diferents punts de vista. A través del seu personatge principal, Nor, es profunditza sobre la seva trista infància, els secrets familiars, la doble moral, l'amor i l'amistat i els esforços per ser un jove independent i lliure. És una novel·la plena de reflexions i al principi a mi em va costar d'entrar-hi, fins que es va aclarint el què realment li passa al protagonista. El desenllaç suggereix diverses interpretacions. La dura i trista realitat de l'obra, amb moments de felicitat, no es corresponen amb un final ple de metàfores. Una lectura molt recomanble.